Framkallning från mobilen

Gör dina digitala minnen till fysiska fotografier

Storlekar och priser

 • Foto (vykortformat)
  10x15 cm
 • 3-5x
  19 SEK/st
 • 5-10x
  14 SEK/st
 • 10-15x
  9 SEK/st
 • Färg
  Välj mellan färg eller svartvitt

Vi är glada att introducera vår senaste tjänst i fotoautomaten - Framkallning från mobilen. Nu kan du enkelt och smidigt printa ut dina favoritbilder direkt från din mobiltelefon och få dem på äkta fotopapper. Proceduren är enkel och snabb: Anslut din mobiltelefon till fotoautomaten genom att skanna en QR-kod som visas på displayen. Därefter kan du enkelt bläddra igenom dina bilder och välja ut vilka du vill ha utskrivna. Med Framkallning från mobilen kan du förvandla dina digitala minnen till fysiska fotografier på bara några minuter. Upplev bekvämligheten och kvaliteten med vår nya tjänst idag.

Framkallning i 3 enkla steg

Skanna QR-kod

Stig in i fotobåset, välj "Mobil Framkallning" och skanna QR-koden på skärmen med din mobil

Ladda upp dina bilder

Bläddra igenom ditt fotobibliotek på mobilen, välj dina favoritbilder och bestäm om du vill skriva ut dem med eller utan ram

Betala och skriv ut bilder

När du är redo betalar du smidigt på fotoautomaten, och dina bilder skrivs ut direkt

GDPR policy
Observera att inga bilder sparas i våra fotoautomater. Alla bilder raderas direkt efter användning för att säkerställa kundernas integritet och dataskydd. För ytterligare information, vänligen läs vår GDPR-policy.
Välkommen till vårt senaste tillskott - Framkallning i våra fotoautomater
Att se dina bilder komma till liv på äkta fotopapper är som att öppna en skattkista av minnen. Det är som att bläddra igenom sidorna i ditt eget livs fotoalbum, där varje bild berättar en unik historia. Vi har tagit steget att erbjuda högkvalitativa utskrifter på äkta fotopapper för att du ska kunna återuppleva dina minnen på bästa sätt. Varje bild fångar inte bara ögonblicket, utan också känslan av att hålla den i handen, se färgerna och detaljerna. Gör dina minnen levande och välkommen att utforska vår nya tjänst - Framkallning i våra fotoautomater!