Våra tjänster

Körkort

När det är dags att förnya ditt körkort, är det även viktigt att uppdatera din körkortsbild. Våra fotoautomater erbjuder en snabb och enkel lösning för att skapa högkvalitativa bilder som uppfyller alla nödvändiga krav.

Visum & utländska pass

För att säkerställa att dina bilder för visum och utländska pass uppfyller specifika krav erbjuder våra fotoautomater en snabb och problemfri lösning. Skapa högkvalitativa bilder enkelt och effektivt. Välj rätt första gången, utan krångel.

Framkallning från mobilen

Ta dina digitala minnen till nästa nivå med vår tjänst för framkallning från mobilen. Skriv ut dina bilder på äkta fotopapper med enkelhet och hög kvalitet.

Fun Photo

Liva upp din dag med en Fun Photo-session i vår fotoautomat. Ta roliga bilder ensam eller tillsammans med vänner och spara dem som unika minnen. Perfekt för att skapa glädjefyllda ögonblick.

Företagsfoto

När det är dags att ta ditt företagsfoto, se till att dina ID-bilder är av högsta kvalitet. Våra fotoautomater erbjuder en bekväm och effektiv lösning för att producera bilder som möter alla officiella krav och standarder.