Felanmälan

Låt oss hjälpa dig med att rapportera problem eller behov här!

Öppettider och kontakt

 • Måndag till fredag
  8-18
 • Lördag
  10-15
 • Ring oss
  +46 10 330 3900
 • Skicka ett mejl till oss
  info@speed.se

Har du stött på några problem med våra fotoautomater? Oroa dig inte, vi finns här för dig! Kontakta vår kundtjänst så tar vi hand om det åt dig och ser till att lösa det så snabbt som möjligt. Tack för att du hjälper oss att förbättra din upplevelse!

Reklamation
Om du har några frågor eller vill lämna in en reklamation angående våra fotoautomater, är du välkommen att kontakta vår kundtjänst eller använda vårt reklamationsformulär.
Vanliga frågor
Här finner du svar på de mest förekommande frågorna från våra kunder. För att underlätta för dig är frågorna uppdelade i olika kategorier.
Frågor & Svar
Har du inte fått dina foton via mejl?

Vi beklagar att du inte har fått dina bilder via e-post. Vi ber dig vänligen kontrollera din skräppostmapp, eftersom bilderna ibland kan hamna där. Om du trots detta inte har fått dina bilder, vänligen kontakta vår kundtjänst så skickar vi dem gärna på nytt.

Får du dåliga bilder med ojämn belysning eller suddiga bilder?

Vi beklagar verkligen de problem du har upplevt med dina bilder. Fotoautomaten ska självklart fungera som förväntat. Automaterna servas varje vecka, men vi tar naturligtvis ansvar för eventuella fel som kan uppstå däremellan. Vänligen gör en reklamation via följande länk och bifoga en bild på de foton du önskar reklamera samt ditt kvitto: https://www.speedphoto.eu/kundservice/reklamation

Fick du inga bilder i utskrift?

Vi ber dig vänligen kontrollera noggrant med handen i luckan, då bilderna kan fastna där. De kan ibland hamna i glipan inne i luckan.

Har du inte fått din återbetalning?

Återbetalningen görs till det kontokort som användes vid köpet. Vänligen observera att det kan ta upp till 1-2 veckor innan pengarna syns på ditt konto. Kontrollera också datumet för när köpet gjordes, då pengarna kan visas under transaktionsdatumet. Om du har ytterligare frågor, tveka inte att höra av dig till vår kundtjänst.

Det är fel på automaten, hur går jag vidare?

Vänligen kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig gärna. Du kan även göra en felanmälan via vår hemsida: https://www.speedphoto.eu/kundservice/felanmalan

Hur reklamerar jag mina foton?

För att göra en reklamation, vänligen besök vår hemsida. Du hittar länken till vår reklamationssida här: www.speedphoto.eu/kundservice/reklamation

Vart hittar jag fotoautomaterna?

Du kan enkelt hitta våra fotoautomater genom att besöka vår hemsida och klicka på "Hitta fotoautomat" eller via följande länk: https://www.speedphoto.eu/hitta-fotoautomat. Där får du en översikt över alla våra platser.

Hur får jag mina bilder?

Bilderna skrivs ut i luckan utanför automaten. Du kan även få bilderna skickade via e-post.