Våra automater

Fotoautomat

Vår fotoautomat erbjuder följande tjänster

  • checkmarkKörkortsfoto
  • checkmarkVisum och utländska pass
  • checkmarkFramkallning från mobilen
  • checkmarkFun Photo
  • checkmarkFöretags-ID

Produktspecifikation

Mått: B: 150 cm, D: 48 cm, H: 190 cm El: 230 V

Speed Photo erbjuder en högkvalitativ upplevelse med våra fotoautomater, designade för att tillgodose alla dina fotografiska behov. Våra automater är utrustade med flera funktioner för att ta professionella bilder, oavsett om det gäller körkortsfoton, ID06, visumfoton, eller för att skapa roliga och minnesvärda ögonblick med vänner och familj. Dessutom erbjuder vi möjligheten att framkalla bilder direkt från din mobiltelefon på äkta fotopapper. Alla våra foton uppfyller kraven från Transportstyrelsen för körkortsbilder, och vi erbjuder också en smidig digital tjänst där bilder kan skickas direkt till din e-post. Med Speed Photo får du inte bara en tjänst, utan en helhetslösning som förenklar processen från start till slut, och garanterar högsta kvalitet på dina bilder. Välj Speed Photo för en bekymmersfri och professionell fotohantering. För mer information eller bokning av fotoautomat, tveka inte att kontakta oss direkt. Vårt team är här för att hjälpa dig med alla dina fotografiska behov.

Printomat

Vår printomat erbjuder följande tjänster

  • checkmarkFun Photo
  • checkmarkFramkallning från mobilen

Produktspecifikation

Mått: B: 66 cm, D: 44 cm, H: 202 cm El: 230 V

Vi är glada att kunna introducera vår senaste automat, Printomat, en toppmodern fotoautomat som förvandlar dina digitala minnen till fysiska fotografier. Med Printomat kan du enkelt framkalla bilder från din mobil och ta minnesvärda selfies som direkt skrivs ut på äkta fotopapper. Printomat erbjuder en rolig och användarvänlig upplevelse som gör det möjligt för dig att ta med dina minnen hem i form av högkvalitativa foton. Denna unika funktion är perfekt för evenemang, möten eller en dag i stan, där du direkt vill få ett fysiskt minne att spara och dela med andra. Vårt engagemang för innovation och kvalitet gör Printomat till det självklara valet för alla som värderar snabba och professionella utskriftslösningar. Söker du ett sätt att lyfta din nästa tillställning, göra ditt köpcentrum mer attraktivt, eller ge din nattklubb ett unikt inslag? Kontakta oss idag för att upptäcka hur vår nya Printomat kan förvandla varje tillfälle till en minnesvärd händelse. Med Printomat blir varje foto en del av en större upplevelse – något mer än bara en tjänst.

Användarguide för fotoautomaten

Ta en närmare titt på hur våra fotoautomater fungerar genom att kolla in vår instruktionsvideo. Speed Photos fotoautomater erbjuder enkelhet och effektivitet, vilket gör oss till det valda alternativet när du behöver högkvalitativa bilder på ett smidigt sätt.

En del av Speed International

Speed International är en mångfasetterad koncern som omfattar flera olika affärsenheter. Inom koncernen ingår bolag som Speed Photo, Speed Box, Speed Megatec och Speed Identity.