Bli platsupplåtare

Varför ska man skaffa en fotoautomat?

Speed Photo har ställt ut fotoautomater för primärt ID-foto i Norden sedan 1959. Vi estimerar att ca 600 000 svenskar behöver förnya sitt körkort varje år samt ca 500 000 behöver professionella ID-foton till Visum, Utlänska pass m.m. Våra fotoautomater är godkända av Transportstyrelsen då kvalitén är så hög. Sedan 2021 har vi även börjat satsa på "Fun Photo" som är ett billigare format med ett mer lättsamt- underhållning och ett minne! År 2024 lanserade vi ”Framkallning av mobilbilder”, som är en enkel tjänst för att printa ut bilder sparade i telefonen på äkta fotopapper. Fotoautomaten erbjuder nu ett brett utbud av tototjänster, nästan som en fotobutik.

Vi tar hand om allt

Installation

Vi står för transport till den aktiualla platsern samt installation. Det vi enda vi behöver är ett vanligt elutag i anslutning till den tänkte platser.

Service

Vi övervakar alla våra fotoautomater dagligen och uppmärksammar vi att något är fel så åtgärdar vi det så snabbt vi kan. Oftast inom 24 timmar, beroende på det geografiska läget.

Kundtjänst

Våra kundtjänst är öppen sex dagar i veckan och kan svara på alla frågor gällande våra fotoautomater.

Affärsmodell
Vi jobbar primärt med en omsättningsbaserad hyra. Det innebär att platsupplåtaren får en del av omsättningen från fotoautomaten som hyra. Vi bedömer därför varje unik plats baserat på möjligheten till försäljning. Varmt välkommen att kontakta någon av våra säljare för mer information.
Kontakta våra säljare
Christofer Båge - VD Telefon: +46 736 73 48 45 Mejladress: christofer@speed.se Mani Akbari - Senior Sales Executive Telefon: +46 735 09 90 32 Mejladress: mani@speed.se Yowhans Tedros - Sales Executive Telefon: +46 735 41 62 39 Mejladress: yowhans@speed.se